foto

Jake Wilson

  • nar. 14.11.1984 (34 let)
    Pittsburgh, Pennsylvania, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Are You Joking?
2013 Sviňák
2011 Moneyball

TV seriály

2014 My Day (TV seriál)
2012 Smash (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2008 The Battery's Down (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2014 Are You Joking?

TV seriály

2014 Los Feliz, 90027 (TV seriál)
My Day (TV seriál)
2008 The Battery's Down (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Are You Joking?

TV seriály

2014 Los Feliz, 90027 (TV seriál)
My Day (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace