foto

Inkeri Vauhkonen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1980 Rippipuvut (TV film)
Živote, tady jsem!
1978 Jääkö Pekka luokalle? (TV film)
Sinikukallinen nekka (TV film)
1977 Tarina avioliitosta (TV film)
Viimeinen savotta
1976 Kultainen vasikka (TV film)
1975 Papin rouva (TV film)
1973 Amalia (TV film)
1972 Se tavallinen tarina (TV film)

TV seriály

1981 Iris Klewe (TV seriál)
1977 Yritetään yhdessä (TV seriál)
1976 Sairaanhoitaja (TV seriál)
Sosiaalityöntekijä Virtanen (TV seriál)
1975 Sirkka ja Sakari (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky