foto

Joyce Chopra

  • nar. 27.10.1936 (82 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2006 Molly - příběh z druhé světové války (TV film)
2003 Hollywoodské manželky (TV film)
Poslední šance (TV film)
2001 Blondýnka (TV film)
2000 Rip Girls (TV film)
1999 Otcův návrat (TV film)
Smrt milionáře (TV film)
Záhada jedné dámy (TV film)
1997 Convictions (TV film)
Sex v L.A. (TV film)
1996 Má nejlepší přítelkyně (TV film)
1995 Deadline for Murder: From the Files of Edna Buchanan (TV film)
1994 The Corpse Had a Familiar Face (TV film)
1993 Angel Falls (TV film)
Zmizení Nory (TV film)
1992 Matkou za každou cenu (TV film)
Nebezpečí lásky (TV film)
1991 Vražda v New Hampshire (TV film)
1990 The Lemon Sisters
1985 Lichotky
1980 The Cask of Amontillado
1975 Joyce Chopra
1972 Joyce at 34

TV seriály

2004 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Vetřelec (S03E14)
2003 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Netvor (S02E15)
2002 Everwood (TV seriál)
Sacred Ground (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Resilience (S04E10)

Dokumentární

1963 Všechno nejlepší ke Dni matek

Herecká filmografie

Střihačská filmografie

Dokumentární

1963 Všechno nejlepší ke Dni matek

Zvukařská filmografie

Dokumentární

1963 Všechno nejlepší ke Dni matek

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace