foto

Demetri Goritsas

  • nar. 24.8.1971 (45 let)
    Eugene, Oregon, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Borg
Manifesto
2016 Genius
Snowden
2015 Everest
The Gamechangers (TV film)
2014 A Poet in New York (TV film)
2013 Rivalové
V zemi Jane Austenové
2012 Good Vibrations
2011 X-Men: První třída
2010 Informátorka
Zvláštní vztahy (TV film)
2008 Spálené mosty
2007 Lovci pokladů: Kniha tajemství
Síla srdce
2006 Cracker (TV film)
Po stopách 11. září (TV film)
2004 Letka Bouřliváků
Svět zítřka
2002 Agent bez minulosti
2001 Spy Game
1998 Zachraňte vojína Ryana
1997 Vyděrači
1996 Angel of Pennsylvania Avenue, The
1995 Dream Is a Wish Your Heart Makes: The Annette Funicello Story, A (TV film)
1994 Malé ženy

TV seriály

2016 Černé zrcadlo (TV seriál)
Nosedive (S03E01)
2012 Playhouse uvádí (TV seriál)
Nixon's the One (S01E03)
2011 Epizody (TV seriál)
Twenty Twelve (TV seriál)
2006 Torchwood (TV seriál)
2005 Vražedná čísla (TV seriál)
Krize identity (S01E08)
2002 MI5 (TV seriál)
2001 Baddiel's Syndrome (TV seriál)
1998 Nová Addamsova rodina (TV seriál)
Milénium (TV seriál)
Exegesis (S03E02)
1996 Viper (TV seriál)
1994 Sokolí oko (TV seriál)
1992 Highlander (TV seriál)

Dokumentární

2015 Neandrtálská apokalypsa (TV film) - vyp.
2014 Den D – přistání (TV film) - vyp.
2013 Faraonovy vozy (TV film) - vyp.
2011 Steve Jobs: One Last Thing (TV film)
2010 Lví správce (TV seriál)
2006 Cesta na Guantánamo
Torchwood Declassified (TV seriál)
2005 Gelibolu - vyp.
1974 Nova (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace