foto

Stina Rautelin

  • nar. 25.10.1963 (57 let)
    Helsinky, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Kamarinäytelmä
Kulturen (studentský film)
1999 Děti nosí Santa Claus
1995 Kasvoton mies
1994 Vääpeli Körmy - Taisteluni
1992 Fem skott i senaten (TV film)
1991 Caprice Classic (TV film)
1986 Päätepysäkki (TV film)
På liv och död
1985 En våldtäktshistoria (TV film)
Naru kaulaan, nulikka!
Raymond Karppisen kaipuu (studentský film)

TV seriály

2020 Ambassadören (TV seriál)
Bara en bunt papper (E06)
2017 Fallet (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
Syrror (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 7 (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
další epizody (5)
2013 Barna Hedenhös uppfinner julen (TV seriál)
Episode 19 (E19)
Episode 18 (E18)
2010 Solsidan (TV seriál)
Nya vänner (S01E07)
Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Žena v dřevěné rakvi (S04E02)
2007 Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Det tysta skriket (S03E07)
Den svaga länken (S03E06)
Den japanska shungamålningen (S03E05)
2006 Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Gamen (S03E03)
1998 Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Monstret (S01E06)
Mannen med ikonerna (S01E02)
1997 Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Spår i mörker (S01E08)
Pensionat Pärlan (S01E05)
1992 Rederiet (TV seriál)
1989 Salaisuudet (TV seriál)
Herbert Hånk ja kaksinkertainen tapaus (E05)
1988 Hur skall det gå för Bergströms? (TV seriál)
1985 Harjunpää ja ahdistelija (TV seriál)
Episode 1 (E01)
1972 Bergströms (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

1999 En dag i taget (TV seriál)
1992 Rederiet (TV seriál)

Host

TV pořady

1989 BingoLotto (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky