foto

Seppo Kulmala

  • nar. 30.9.1949 (70 let)
    Tampere, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Täällä Pohjantähden alla
2003 Raid
2000 Pieni pyhiinvaellus
1994 Maaseudun tulevaisuus (studentský film)
1991 Pirtua pirtua
Tuuli leppeä lounaasta (TV film)
1989 Zimní válka
1988 Hiltu ja Ragnar (TV film)
Ihmiselon ihanuus ja kurjuus
1987 Niskavuoren nuori emäntä (TV film)
1986 Pekka Puupää poliisina
Pieni rikostarina (TV film)
Ruuvit löysällä
1984 Yön saalistajat
1982 Lulu (TV film)
1980 Uuni (TV film)
1974 Helsinkiläisrakkautta (studentský film)
1973 Tunti kerrallaan (TV film)

TV seriály

2012 Tehdas (TV seriál)
I underläge (S01E02)
Erikoinen ihminen (S01E01)
2002 Tummien vesien tulkit (TV seriál)
2001 Mooseksen perintö (TV seriál)
Jo joutui armas aika (E01)
Taivas sinivalkoinen (TV seriál)
1998 Camping Satumaa (TV seriál)
1996 Café Kirpputori (TV seriál)
Elämän suola (TV seriál)
1993 Pekko aikamiespoika (TV seriál)
1992 Pari sanaa lemmestä (TV seriál)
1991 Pakanamaan kartta (TV seriál)
1990 Osakkeet nousussa, Osku (TV seriál)
1989 Häräntappoase (TV seriál)
Talvisota (TV seriál)
1988 Rikos aamulla (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
1987 Kotirappu (TV seriál)
Pois kolhoosista, omaan kotiin (E02)
1986 Pekka ja Pätkä (TV seriál)
1982 Reinikainen (TV seriál)
Pieni yösoitto (E04)
Ruuvit löysällä (TV seriál)
1980 Suomalaisia tähtihetkiä (TV seriál)
Tankki täyteen (TV seriál)
Kotikäynti (S02E03)
1972 Moreeni (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky