foto

Kaspar Heidelbach

  • nar. 20.11.1954 (64 let)
    Tettnang, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2018 Stralsund - Waffenbrüder (TV film)
Tatort - Bausünden (TV film)
2015 Tatort - Dicker als Wasser (TV film)
Tatort - Erkläre Chimäre (TV film)
2014 Vražda bez důkazů (TV film)
2013 Schimanski: Loverboy (TV film)
Tatort - Summ summ summ (TV film)
2012 Místo činu: Kolín - Nevolejte policii (TV film)
2011 Stubbe - Von Fall zu Fall: Kassensturz (TV film)
2010 Místo činu: Kolín - Školní sraz (TV film)
Tatort - Der Fluch der Mumie (TV film)
2009 Berlin ´36
Es liegt mir auf der Zunge (TV film)
2008 Místo činu: Kolín - Mrtvá na smetišti (TV film)
2007 Die Katze (TV film)
Theo, Agnes, Bibi und die anderen (TV film)
2006 Der Untergang der Pamir (TV film)
2005 Tatort - Der Frauenflüsterer (TV film)
Tatort - Schattenhochzeit (TV film)
2004 Tatort - Eine Leiche zu viel (TV film)
2003 Místo činu: Kolín - Fantom (TV film)
Světlo v temnotách (TV film)
2002 Místo činu: Kolín - Odveta (TV film)
Verhexte Hochzeit (TV film)
2001 Místo činu: Kolín - Bestie (TV film)
2000 Když uhodí blesk (TV film)
Místo činu - Kvarteto v Lipsku (TV film)
Nie mehr zweite Liga (TV film)
Tatort - Bittere Mandeln (TV film)
1999 Stan Becker - Skuteční přátelé (TV film)
Tatort - Drei Affen (TV film)
Verratene Freundschaft - Ein Mann wird zur Gefahr (TV film)
1998 Pronásledovaná (TV film)
1997 Appartement für einen Selbstmörder (TV film)
Serienkiller - Klinge des Todes, Der (TV film)
Tatort - Bombenstimmung (TV film)
Tatort - Willkommen in Köln (TV film)
Umarmung mit dem Tod (TV film)
1996 Das Tor des Feuers (TV film)
1995 Kroky vraha (TV film)
Ärzte: Sportarzt Conny Knipper - Glühende Kohlen (TV film)
1993 Kommissar Klefisch: Tod am Meer (TV film)
Leo und Charlotte (TV film)
Polski Crash (TV film)
1992 Kommissar Klefisch - Ein unbekannter Zeuge (TV film)
Tatort - Der Mörder und der Prinz (TV film)
1988 Dortmunder Roulette (TV film)

TV seriály

2014 Vraždy mezi muškáty (TV seriál)
Lovehotel Traube (S03E10)
Spuk in Hengasch (S03E09)
Einer muss singen (S03E07)
další epizody (4)
2009 Stralsund (TV seriál)
1997 Schimanski (TV seriál)
1995 A.S. (TV seriál)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1991 Leo und Charlotte (TV seriál)
1990 Kommissar Klefisch (TV seriál)
Solange es gutgeht (TV seriál)
1986 Die Montagsfamilie (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace