foto

Moira Lister

  • nar. 6.8.1923
    Kapské Město, Jihoafrická republika
  • zem. 27.10.2007 (84 let)
    Kapské Město, Jihoafrická republika

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Záplava
2005 Sterne über Madeira (TV film)
1989 Deset malých Indiánů
1987 The Finding (TV film)
1973 Not Now Darling
1967 Dvojník
Stranger in the House
1966 Major Barbara (TV film)
1965 Joey Boy
1964 Žlutý Rolls-Royce
1961 Devil's Hands, The
1957 Seven Waves Away
1955 John and Julie
The Deep Blue Sea
1954 Grand National Night
Stage by Stage: The Relapse or, Virtue in Danger (TV film)
The Bear (TV film)
1953 Kruté moře
Limping Man, The
Trouble in Store
1952 Something Money Can't Buy
1951 Bílé chodby
Joseph Proctor's Money (TV film)
Mon phoque et elles
Pool of London
1950 Files From Scotland Yard
1949 And So to Bed (TV film)
Run for Your Money, A
1948 Another Shore
Frieda (TV film)
Nebezpečné povolání
So Evil My Love
Uneasy Terms
1946 Wanted for Murder
1945 Don Chicago
My Ain Folk
The Agitator
1944 Love Story
1943 Loďaři

TV seriály

2000 Desáté království (TV seriál)
1979 Jen když se směju (TV seriál)
1978 Life Begins at Forty (TV seriál)
1972 Late Night Theatre (TV seriál)
1969 The Very Merry Widow and How (TV seriál)
1968 The Sex Game (TV seriál)
Touch of Venus, A (TV seriál)
1967 Very Merry Widow, The (TV seriál)
Whitehall Worrier, The (TV seriál)
1964 Danger Man (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
Thursday Theatre (TV seriál)
1963 Love Story (TV seriál)
1962 Zero One (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
1960 Danger Man (TV seriál)
Somerset Maugham Hour (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
1953 Douglas Fairbanks Jr. Presents (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1995 Heroes of Comedy (TV seriál) - herec, a.z.
1956 Sunshine in Soho

Host

TV pořady

1981 Diana Dors Show, The (TV pořad)
1979 Blankety Blank (TV pořad)
Give Us a Clue (TV pořad)
1972 Whodunnit? (TV pořad)
1970 Looks Familiar (TV pořad)
Score with the Scaffold (TV pořad)
1969 This Is Your Life (TV pořad)
1967 Golden Shot, The (TV pořad)
1965 Call My Bluff (TV pořad)
1964 The Eamonn Andrews Show (TV pořad)
1959 Juke Box Jury (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky