foto

Eila Halonen

  • nar. 9.5.1951 (68 let)
    Lapinlahti, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Ihmisen osa
2011 Enon opetukset (TV film)
2008 Thomas (TV film)
2005 Slib
1984 Klaani - tarina Sammakoitten suvusta
1982 Lulu (TV film)
1975 Silkki-Saara (TV film)
1974 Sujut (TV film)
1973 Amalia (TV film)

TV seriály

2010 Naisia kaupungilla (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 1 (E01)
1999 Hovimäki (TV seriál)
1982 Doba železná (TV seriál)
Lemminki (E03)
1978 Vonkalat (TV seriál)

Host

TV pořady

1982 Thilia thalia thallallaa (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky