foto

Ferenc Karinthy

  • nar. 2.6.1921
    Budapešť, Maďarsko
  • zem. 29.2.1992 (70 let)
    Budapešť, Maďarsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

1989 Halállista (TV film) - kniha
1988 Marhuľový lekvár (TV film) - povídka
1984 Szellemidézés (TV film) - kniha
1982 Chameleón a tí druhí (TV film) - povídka
1976 Hátország (TV film) - kniha
1975 Szellemidézés (divadelní záznam) - kniha
1959 Bolond április - kniha
1955 Poslední hodiny - kniha

Scenáristická filmografie

Filmy

1990 Tonavan mutka - divadelní hra
1985 Dunakanyar (TV film)
1983 Gyertek el a névnapomra
1980 Ezer év (TV film) - divadelní hra
1977 Földünk és vidéke (TV film)
1976 Magnóliakert (TV film)
1975 Gellérthegyi álmok (TV film)
1974 Dunakanyar (TV film) - divadelní hra
Ösbemutató (TV film) - divadelní hra
1973 Tonavan mutka (TV film) - divadelní hra
1971 A labda - Karinthy Ferenc műveiből (TV film)
1964 Ezer év (TV film) - divadelní hra
1959 Bolond április
1955 Poslední hodiny
1954 A bűvös szék

Herecká filmografie

Filmy

1977 Földünk és vidéke (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace