foto

Carl Sternheim

  • nar. 1.4.1878
    Lipsko, Sasko, Německá říše
  • zem. 3.11.1942 (64 let)
    Brusel, Belgie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1986 1913 (TV film) - divadelní hra
Aus dem bürgerlichen Heldenleben: Die Hose (TV film) - divadelní hra
1985 Hose, Die (TV film) - divadelní hra
1973 Porvari Schippel (TV film) - divadelní hra
1972 Oscar Wilde (TV film) - divadelní hra
1968 De unævnelige (TV film) - divadelní hra
Snob, Der (TV film) - divadelní hra
1967 Der Snob (TV film) - divadelní hra
Die Hose (TV film) - divadelní hra
1965 Hose, Die (TV film) - divadelní hra
Nebbich, Der (TV film) - divadelní hra
1962 Die Hose (TV film) - divadelní hra
1961 Kassette, Die (TV film) - divadelní hra
Marquise von Arcis, Die (TV film) - divadelní hra
1927 Hose, Die - divadelní hra

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace