foto

Hilkka Ollikainen

  • nar. 4.10.1928
    Kajaani, Finsko
  • zem. 7.2.2002 (73 let)
    Pori, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Kulkuri ja joutsen
1991 Pirtua pirtua
1986 Tarmo Hynäsen onnellinen päivä
1985 Pekka & Pätkä ja tuplajättipotti
1981 Kerran kesällä (TV film)
1973 Amalia (TV film)

TV seriály

1998 Camping Satumaa (TV seriál)
1997 Sydän toivoa täynnä (TV seriál)
1996 Elämän suola (TV seriál)
Pimeän hehku (TV seriál)
1994 Kiinnisidottu (TV seriál)
1993 Hyvien ihmisten kylä (TV seriál)
1990 Elämän rouva, rouva Glad (TV seriál)
1978 Vetää kaikista ovista (TV seriál)

Host

TV pořady

1982 Thilia thalia thallallaa (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky