foto

Raffaele Mertes

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2007 Un dottore quasi perfetto (TV film)
2006 Svatá rodina (TV film)
2005 Carabinieri: Sotto copertura (TV film)
2002 Bible - Nový zákon: Apokalypsa (TV film)
2001 Gli amici di Gesù - Giuda (TV film)
Gli amici di Gesù - Tommaso (TV film)
2000 Gli amici di Gesù - Giuseppe di Nazareth (TV film)
Gli amici di Gesù - Maria Maddalena (TV film)
1999 Biblické příběhy: Ester (TV film)
1998 Amo Costanza ma senza speranza (TV film)

TV seriály

2015 Solo per amore (TV seriál)
2012 Le tre rose di Eva (TV seriál)
2011 Angeli & Diamanti (TV seriál)
Láska a pomsta (TV seriál)
2007 Questa è la mia terra vent'anni dopo (TV seriál)
2006 Questa è la mia terra (TV seriál)
2002 Carabinieri (TV seriál)
2000 Questa casa non è un albergo (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2002 Bible - Nový zákon: Apokalypsa (TV film)

Kameramanská filmografie

Filmy

1998 Biblické příběhy: Jeremiáš (TV film)
1988 Angela come te
Delirio di sangue
1982 Un gusto molto particolare (TV film)

TV seriály

2002 Carabinieri (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky