foto

Perla Walter

  • nar. 24.1.1933
    Florida, USA
  • zem. 19.5.2007 (74 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 How the Garcia Girls Spent Their Summer
2003 Inkognito
1995 Záhady těla
1994 Opovržená žena
1993 Love, Lies & Lullabies (TV film)
Vzdálení příbuzní
1992 Seduction: Three Tales from the 'Inner Sanctum' (TV film)
Zločinecké způsoby (TV film)
1991 Femme Fatale
Homo Faber
1990 Silueta smrti (TV film)
Vital Signs
1989 Velkofilm
1987 Daddy (TV film)
Omega Syndrome
Služka na rozkaz
1986 Bratrstvo spravedlivých (TV film)
Pleasures (TV film)
1985 Dokonalí
Muž z ledu (TV film)
1984 Divoké ulice
1983 Muž se dvěma mozky
1982 Pátek třináctého 3
1973 Moonfire
1967 Válečný vůz
1966 La cigüeña distraída
1965 Cucurrucucú Paloma
Día comenzó ayer, El
Las lobas del ring
1964 Tarahumara (Cada vez más lejos)
Vivir de sueños
1963 Una cara para escapar
Yo, el mujeriego

TV seriály

2001 Drzá Jordan (TV seriál)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Poldové X (S07E12)
1997 Poslední don (TV seriál)
1989 Famous Teddy Z, The (TV seriál)
1987 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Osudová přitažlivost (S01E02)
1985 Growing Pains (TV seriál)
Misfits of Science (TV seriál)
1984 Off the Rack (TV seriál)
1982 The Powers of Matthew Star (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
1979 Benson (TV seriál)
1978 Diff'rent Strokes (TV seriál)
1976 Koroner Quincy (TV seriál)
1968 The Doris Day Show (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
1966 Tarzan (TV seriál)
1965 I Spy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky