foto

Eric Petersen

  • nar. Chicago, Illinois, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Naughty and Nice (TV film)
Pravdivý příběh herečky
2009 Evan and Gareth Are Trying to Get Laid (TV film)

TV seriály

2014 Teorie velkého třesku (TV seriál)
Manipulace lokomotivou (S07E15)
2013 Kirstie (TV seriál)
2012 G.C.B. (TV seriál)
2011 Jessie (TV seriál)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Expresní Vánoce (S03E10)
2010 Outlaw (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
1999 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace