foto

Eric Petersen

  • nar. Chicago, Illinois, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Groomzilla (TV film)
2014 Pohledný mizera (TV film)
Pravdivý příběh herečky
2009 Evan and Gareth Are Trying to Get Laid (TV film)

TV seriály

2016 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Falešná hra (S14E06)
2014 Teorie velkého třesku (TV seriál)
Manipulace lokomotivou (S07E15)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Strávený (S14E20)
2013 Kirstie (TV seriál)
2012 G.C.B. (TV seriál)
2011 Jessie (TV seriál)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Expresní Vánoce (S03E10)
2010 Outlaw (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Quickie (S11E11)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky