foto

David Wiley

  • nar. 26.7.1929
  • zem. 5.2.2007 (77 let)
    Northridge, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Vhoďte minci (TV film)
1990 Smrtící skalpel (TV film)
1989 Society
1986 Under the Influence (TV film)
1985 Other Lover, The (TV film)
Zubaté ostří
1984 Hambone and Hillie
Touch of Scandal, A (TV film)
1982 Pátek třináctého 3
1981 Escape from DS-3
Warp Speed (TV film)
1975 Half a House

TV seriály

2001 Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
1996 Každý den v akci (TV seriál)
1995 Maybe This Time (TV seriál)
1993 Bakersfield P.D. (TV seriál)
1991 Harry a Hendersonovi (TV seriál)
1990 Dave Thomas Comedy Show, The (TV seriál)
Get a Life (TV seriál)
1989 Anything But Love (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 Divočina (TV seriál)
1984 Blue Thunder (TV seriál)
Highway to Heaven (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
Night Court (TV seriál)
Na zdraví (TV seriál)
Rozchod na poslední chvíli (S03E12)
1983 Bay City Blues (TV seriál)
1982 St. Elsewhere (TV seriál)
1981 Father Murphy (TV seriál)
Harper Valley P.T.A. (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
Síla rodu (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
1977 ABC Weekend Specials (TV seriál)
CHiPs (TV seriál)
Lou Grant (TV seriál)
1974 Little House on the Prairie (TV seriál)
1965 Hogan's Heroes (TV seriál)
1956 The Man Called X (TV seriál)
1955 Highway Patrol (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace