foto

Ruggero Leoncavallo

  • nar. 23.4.1857
    Neapol, Království obojí Sicílie
  • zem. 9.8.1919 (62 let)
    Montecatini Terme, Itálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1998 Pagliacci (divadelní záznam) - divadelní hra
1994 Pagliacci (TV film) - divadelní hra
1982 Komedianti (divadelní záznam) - divadelní hra
1973 Pajatso (TV film) - divadelní hra
1968 Pagliacci (TV film) - divadelní hra
1954 Pagliacci (TV film) - divadelní hra
1948 Pagliacci - divadelní hra
1943 Lache Bajazzo - divadelní hra
1941 Směj se paňáco - divadelní hra
1936 Pagliacci - divadelní hra
1923 Pagliacci, I - divadelní hra

TV pořady

1977 Live from the Metropolitan Opera (TV pořad) - divadelní hra

Skladatelská filmografie

Filmy

1998 Pagliacci (divadelní záznam)
1994 Pagliacci (TV film)
1982 Komedianti (divadelní záznam)
1973 Pajatso (TV film)
1968 Pagliacci (TV film)
1954 Pagliacci (TV film)
1948 Pagliacci
1943 Lache Bajazzo
1941 Směj se paňáco
1936 Pagliacci

TV pořady

1977 Live from the Metropolitan Opera (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace