foto

Aarre Pekkarinen

  • nar. 22.2.1946 (73 let)
    Hämeenlinna, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Seitsemän veljestä (TV film)
1996 Isältä pojalle
1989 Zimní válka
1980 Lossi (TV film)
1979 Valmistumisen aika (TV film)
1977 Viimeinen savotta
1975 Kuvien takana (TV film)

TV seriály

1996 Nortia (TV seriál)
1992 Luonnollinen kuolema (TV seriál)
1991 Jäljet vedessä (TV seriál)
Pakanamaan kartta (TV seriál)
1989 Talvisota (TV seriál)
1985 Uskottu mies (TV seriál)
1978 Oman onnensa seppä (TV seriál)
1973 Mustat ja punaiset vuodet (TV seriál)
Vuosi 1973 (E10)
Vuosi 1968 (E09)
Vuosi 1962 (E07)
další epizody (8)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky