foto

Rauha Tahvanainen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

1983 Ogoi, isoäitini (TV film)
1982 Vuorelle nousu (TV film)
1976 Mikä on tuo outo rakkaus? (TV film)
1975 Reviisori (TV film)
1973 Kuilu (TV film)

TV seriály

1993 Tuntemattomalle jumalalle (TV seriál)
Neilikka (E05)
Häät ja hautajaiset (E04)
Sankari (E03)
další epizody (5)
1989 Poliisijuttu (TV seriál)
Sisäpiirin kaupat (E05)

Dokumentární

1990 Aino Ackté (TV film)

TV pořady

1984 Musta kirja (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky