foto

Richard Murdoch

  • nar. 6.4.1907
    Kestow, Kent, Anglie, Velká Británie
  • zem. 9.10.1990 (83 let)
    Walton, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1986 Bláznivá apokalypsa
1980 Rumpole's Return (TV film)
1977 Owner Occupied (TV film)
1960 Not a Hope in Hell
1959 Strictly Confidential
1951 Kouzelná skříňka
1950 Lilli Marlene
1949 Golden Arrow
1948 At Home (TV film)
It Happened in Soho
1944 One Exciting Night
1941 I Thank You
The Ghost Train
1940 Charley's Big-Hearted Aunt
1939 Band Waggon
1938 Over She Goes
The Terror
1937 Red Peppers (TV film)
1934 Evergreen
1932 Looking on the Bright Side

TV seriály

1988 Mr. Majeika (TV seriál)
1983 Černá zmije (TV seriál)
Čáryčichač a lovec čarodějnic (S01E05)
1981 Doctor's Daughters (TV seriál)
Never the Twain (TV seriál)
Winston Churchill: The Wilderness Years (TV seriál)
1980 Profesionálové (TV seriál)
Přepadení (S04E11)
1979 Opowiadania Muminków (TV seriál)
1978 Hazell (TV seriál)
Rumpole of the Bailey (TV seriál)
Warrior Queen (TV seriál)
1976 The New Avengers (TV seriál)
1965 Orlando (TV seriál)
1953 Garrison Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1995 Heroes of Comedy (TV seriál) - a.z.
1970 Under the Table You Must Go

Host

TV pořady

1982 Wogan (TV pořad)
1968 Frost on Sunday (TV pořad)
Gala Variety: The Royal Air Forces Association Jubilee Festival (TV pořad)
1956 Northern Showground (TV pořad) - mod.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky