foto

Alexandra Turshen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Another Year Together
Minor Motion Picture
2018 Before Someone Gets Hurt
2017 Land of Smiles
Page One
2015 Behind the Wall
Everything's Gonna Be Pink
Lonely Boys
Vražedné Vánoce
2014 Imagine I'm Beautiful
Jak kluk potkal holku
Lost Girls, The
Piranha Sharks
2013 Maladjusted, The
2011 The Handout Saint
2010 Amber Dreams

TV seriály

2020 American Tourist: Nightmare in Thailand (TV seriál)
2019 Ray Donovan (TV seriál)
The Dead (S06E12)
2018 The Bold Type (TV seriál)
Betsy (S02E07)
The Domino Effect (S02E06)
OMG (S02E04)
Ray Donovan (TV seriál)
Who Once Was Dead (S06E08)
The 1-3-2 (S06E07)
Ellis Island (S06E05)
2016 Quantico (TV seriál)
CLEOPATRA (S02E09)
Red Oaks (TV seriál)
The Verdict (S02E10)
The Wedding (S02E09)
The Anniversary (S02E07)
další epizody (8)
2015 Případy pro Lauru (TV seriál)
The Mystery of the Maternal Instinct (S02E07)
Red Oaks (TV seriál)
Labor Day Luau (S01E10)
The Bar Mitzvah (S01E09)
After Hours (S01E08)
další epizody (9)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky