foto

Malcolm Terris

  • nar. 11.1.1941 (78 let)
    Sunderland, Tyne and Wear, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Zjevení
2001 Do toho
2000 Lady Audley's Secret (TV film)
1992 Chaplin
1990 Chicago Joe a holka ze šantánu
1989 Aféra Profumo
1986 Comrades
1985 Mata Hari
Revoluce
1984 A Voyage Round My Father (TV film)
Bounty
John Wycliffe: The Morning Star
1983 Red Monarch (TV film)
Vražedné území
1982 The Plague Dogs
1980 McVicar
1978 První velká vlaková loupež
1971 Deviation
1965 Othello

TV seriály

2011 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Ozvěny mrtvých (S14E03)
2005 Královna Alžběta (TV seriál)
2003 My Dad's the Prime Minister (TV seriál)
Čtyřicítka na krku (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
2000 Doctors (TV seriál)
Down to Earth (TV seriál)
Secret, The (TV seriál)
Hercule Poirot (TV seriál)
Vražda Rogera Ackroyda (S07E01)
1999 Holby City (TV seriál)
1997 Family Affairs (TV seriál)
McLibel! (TV seriál)
Underworld (TV seriál)
1996 Our Friends in the North (TV seriál)
Tichý svědek (TV seriál)
1992 Inspektor Frost (TV seriál)
1991 Clarissa (TV seriál)
Spender (TV seriál)
1989 Saracen (TV seriál)
The Paradise Club (TV seriál)
1987 Rockliffe's Babies (TV seriál)
Vanity Fair (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
Life and Loves of a She-Devil, The (TV seriál)
Lord Mountbatten: The Last Viceroy (TV seriál)
Lovejoy (TV seriál)
Monocled Mutineer, The (TV seriál)
Silverův návrat na ostrov pokladů (TV seriál)
1985 Dempsey a Makepeaceová (TV seriál)
Masterpiece Theatre: Bleak House (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
Sorrell and Son (TV seriál)
1983 Andy Robson (TV seriál)
By the Sword Divided (TV seriál)
Reilly: Ace of Spies (TV seriál)
Smrt soudního znalce (TV seriál)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
1982 Play for Tomorrow (TV seriál)
Union Castle (TV seriál)
1981 Cover (TV seriál)
1980 Juliet Bravo (TV seriál)
Talisman, The (TV seriál)
The Good Companions (TV seriál)
1979 Mallens, The (TV seriál)
Prince Regent (TV seriál)
Shoestring (TV seriál)
1978 Armchair Thriller (TV seriál)
Grange Hill (TV seriál)
Všechny velké a malé bytosti (TV seriál)
1976 Bill Brand (TV seriál)
When the Boat Comes In (TV seriál)
1974 Fall of Eagles (TV seriál)
Late Night Drama (TV seriál)
Rooms (TV seriál)
Stars Look Down, The (TV seriál)
1973 Second City Firsts (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
Warship (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Emmerdale Farm (TV seriál)
Nový Scotland Yard (TV seriál)
Six Days of Justice (TV seriál)
Villains (TV seriál)
1971 Hine (TV seriál)
The Onedin Line (TV seriál)
1970 Menace (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
1969 Special Branch (TV seriál)
The Main Chance (TV seriál)
1967 Half Hour Story (TV seriál)
1966 The Informer (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Dokumentární

2004 When Hitler Invaded Britain (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace