foto

Tuija Ernamo

  • nar. 9.6.1951 (68 let)
    Rauma, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Kummeli V
2011 Herra Heinämäki ja Leijonatuuliviiri
2008 Kummeli Alivuokralainen
2005 Kaksipäisen kotkan varjossa
2001 Ponterosa
1997 Adalminan helmi (TV film)
Pekko ja unissakävelijä
1996 Pekko ja muukalainen
1995 Pekko ja massahurmaaja
1994 Maaseudun tulevaisuus (studentský film)
Pekko ja poika
1993 Sutki (TV film)
1987 Niskavuoren Heta (TV film)
1984 Ministeri tarttuu saksiin (TV film)
1982 Aidankaatajat eli heidän jälkeensä vedenpaisumus
1980 Sisarukset (TV film)
1978 Prinssi Sulevi ja prinsessa Heljä (TV film)
1975 Kuolleista herännyt (TV film)
Salakissat (TV film)
1974 Häh häh hää (TV film)
1973 Jegor Bulitsov (TV film)

TV seriály

2015 Haamukirjoittaja (TV seriál)
Episode 5 (E05)
2012 Tehdas (TV seriál)
Onnettomuusihminen (S01E09)
2006 Paavo ja Raili (TV seriál)
Häitä on harvoin (S02E12)
Tyttö Savosta (S02E10)
Kaurapuurolla Karibialle (S02E09)
další epizody (9)
2004 Paavo ja Raili (TV seriál)
Tahdon, tahdon (S01E12)
Naamiohuvit (S01E08)
Mies Jämsästä (S01E07)
další epizody (8)
2003 Kansankynttilät (TV seriál)
2001 Vaimonsa mies (TV seriál)
1999 Herra Heinämäen Lato-orkesteri (TV seriál)
Trasselirakastaja (TV seriál)
1998 Halleluja (TV seriál)
Taivaan lahja (E05)
Elämän maku (E04)
Äidin pikku enkeli ja muita siivekkäitä (E02)
další epizody (4)
1996 Elämän suola (TV seriál)
Lihaksia ja luoteja (TV seriál)
1994 Kohtaamiset ja erot (TV seriál)
Kyllä isä osaa (TV seriál)
1991 Autovaras (TV seriál)
1990 Komeaa sukua (TV seriál)
Lottovoittajien maa (TV seriál)
Rivitaloelämää (TV seriál)
Ylpeys ja ennakkoluulo (E13)
Itseään etsimässä (E11)
Köyhyysloukussa (E10)
1989 Mummo (TV seriál)
Omalla porukalla (S02E05)
Koiran elämää (S02E04)
Kiellettyjä kasetteja (S02E02)
1988 Rikos aamulla (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Mummo (TV seriál)
Merirosvoradio (S02E01)
1987 Mummo (TV seriál)
Yksinäistä (S01E05)
Kuviteltu ystävä (S01E04)
Taikauskoa (S01E03)
další epizody (4)
1986 Sisko ja sen veli (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)

Dokumentární

2008 Making of Kummeli Alivuokralainen

Host

TV pořady

2009 Lauantaiviihde (TV pořad)
2002 Leikin varjolla (TV pořad)
1988 Ilotalo (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky