foto

Václav Hanzl

  • nar. 1.5.1983 (36 let)
    Havířov, Československo

Biografie

Václav se narodil v Havířově, kde navštěvoval dramaťák při ZUŠ a spoluzaložil jedno improvizační divadlo. Vystudoval herectví na VOŠ ve Zlíně, pak následovalo angažmá v několika brněnských divadlech: 7 a půl, Polárka, Husa na Provázku a Národní divadlo v Brně. Mimo to působil i v Buranteatru a divadle Feste. Poté byl rok a půl v Praze na volné noze.

Od srpna 2015 je v angažmá v Činoherním studiu v Ústí nad Labem. Žije v Praze, je ženatý a má právě měnící se počet dětí. Když mu to práce a rodina dovolí, jezdí na vodu. Také velmi rád píše popisky ve třetí osobě o sobě.

ČSFD.cz

Herecká filmografie

Filmy

2014 Multitasking (amatérský film)
2013 Roznese tě na kopytech (TV film)

TV seriály

2019 Živé terče (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
2017 Četníci z Luhačovic (TV seriál)
Tabačka (S01E04)
Labyrint (TV seriál)
Epizoda 4 (S02E04)
2016 Doktor Martin (TV seriál)
Už tě nechci vidět (S02E05)

Dokumentární

2014 Rozsudek (TV seriál)
Manželství na vlastní nebezpečí (S01E17)
Utajený porod (S01E07)

Host

TV pořady

2007 Záhady Toma Wizarda (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace