foto

Jyrki Melartin

  • nar. 2.4.1954 (66 let)
    Tampere, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Vuonna 85
1986 Popeda: Kuulat sekaisin

Dokumentární

2018 Iskelmätarinoita
2007 Näin se tehtiin (TV seriál)
1985 Pauli 'Pate' Mustajärvi (studentský film)

Koncert

2010 Popeda - Pitkä kuuma kesä 2010 (koncert)

Host

TV pořady

2019 Jone ja tähdet (TV pořad)
2017 Heikki Paasonen Show (TV pořad)
2014 Posse (TV pořad)
SuomiLOVE (TV pořad)
2007 Kosketuksessa (TV pořad)
1985 Nuorisovuoden päätapahtuma Porissa (TV pořad)
1984 Tilt (TV pořad)
1981 Härmärock 81 (TV pořad)
1973 Iltatähti (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky