foto

Billy Carson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Hra na špióny
1992 Vääpeli Körmy ja etelän hetelmät
1987 Tropic of Ice - Jään kääntöpiiri

TV seriály

2000 Parhaat vuodet (TV seriál)
1996 Ihmeidentekijät (TV seriál)
1990 Hyvät herrat (TV seriál)
Kellarikaarti (TV seriál)

Dokumentární

2010 Afro-Suomen historia (TV seriál)

Host

TV pořady

1989 Tapanin leikit (TV pořad)
Viemäri-tv (TV pořad)
1987 Hymyhuulet (TV pořad)
Kolmosvisa (TV pořad)
1973 Iltatähti (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV pořady

1989 Tapanin leikit (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace