foto

Gary Brooker

  • nar. 29.5.1945 (73 let)
    Hackney, Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Evita

Dokumentární

2009 Prog Rock Britannia (TV film)
2003 Concert for George (koncert)
2002 Life, the Universe and Douglas Adams
1999 British Rock Symphony (TV film)
1987 Biography (TV seriál)
1982 Prince's Trust Rock Gala, The (koncert)

TV pořady

2003 The Best Hit USA (TV pořad)
1996 Never Mind the Buzzcocks (TV pořad)
1992 Later... With Jools Holland (TV pořad)
1973 Iltatähti (TV pořad)
1965 Beat-Club (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace