foto

Aku Syrjä

  • nar. 4.4.1959 (62 let)
    Ylöjärvi, Finsko

Herecká filmografie

Filmy

2013 Vuonna 85
2009 Eppu Normaali - Klubiotteella

TV seriály

2010 Uusi päivä (TV seriál)

Dokumentární

2016 Eput
2011 Glasnost Rock - Rock Summer 88 (TV film)
Ruisrock - 40 vuotta rockia ja rakkautta (TV film) - a.z.
2010 Toinen minä (TV seriál)
2007 Näin se tehtiin (TV seriál)
2005 Eppu Normaali - Video jää pystyyn - a.z.
1985 Eppu Normaali - Video, taivas ja tähdet
1983 Lähikuvassa: Eppu Normaali (TV film)

Galerie (8)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky