foto

Adela Gáborová

  • nar. 2.3.1940
    Brekov, Slovenský stát
  • zem. 12.7.2007 (67 let)
    Nitra, Slovensko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Veľká noc s Bonifácom (TV film)
2006 Bonifác a zázračný anjel (TV film)
2003 Bloodlines
2001 Zlatý chléb (TV film)
2000 Prekliaty služobník lásky (TV film)
Vyhnanci (TV film)
1999 Z kapsy rozprávkara (TV film)
1997 Tu žijú levy (TV film)
1996 Jaškův sen
Všetci ľudia budú bratia (TV film)
1995 Iba taká hra (TV film)
1994 Duchovo nájomné (TV film)
O krásnej strige (TV film)
1993 Hudobné rozprávky (TV film)
Príbeh Mateja Hóza (TV film)
Zlý žart (TV film)
1992 Najdúch (TV film)
1991 Diabol vo Francúzsku (TV film)
Ježišova matka (TV film)
Mário, zapískaj...! (TV film)
Neha
Simon a Clotilde (TV film)
Trpký voz nádeje (TV film)
1990 Citové cvičenia (TV film)
Keď hviezdy boli červené
Poslední (TV film)
Čarovné kresadlo (TV film)
Šípková Růženka
1989 Blšiak (TV film)
Dnešná Medea (TV film)
Malý pán Friedemann (TV film)
Pohotovosť (TV film)
Prstienky z kukučiny (TV film)
Rentabilita (TV film)
Sedím na konári a je mi dobre
Ulice bez mena
Zlodarov les (TV film)
1988 Balada o mŕtvych očiach (TV film)
Jakubove uniformy (TV film)
Marhuľový lekvár (TV film)
Príbeh písacieho stroja (TV film)
Ten tretí (TV film)
Tvár v rose (TV film)
1987 Gottšalk (TV film)
Hľadanie šťastnej chvíle (TV film)
Koník z ebenu (TV film)
Nemožná
Noc pred Kračúnom (TV film)
Zbojnícke fašiangy (TV film)
1986 Dráma (TV film)
Dve balady (TV film)
Nepokojný mier (TV film)
Poznám takú bylinku (TV film)
Tučná princezná (TV film)
Zatmenie slnka (TV film)
Ľudmilka (TV film)
Študent (TV film)
1985 Hĺbkový rekord (TV film)
Iná láska
Marka Nalezenka (TV film)
Návrat (TV film)
Praženica (TV film)
Rozprávanie kvetu kamélie (TV film)
Čierna ovca (TV film)
1984 Katarína (TV film)
Majka (TV film)
Mat na dvadsať ťahov (TV film)
Neobzeraj sa a bež (TV film)
Neodchádzaj nocou letnou
Stretnutie pod starou píniou (TV film)
Veľká noc (TV film)
1983 Farebný bazár (TV film)
Múdra Gabriela (TV film)
Predohra v mol (TV film)
Rodinná anamnéza (TV film)
Učiteľka (TV film)
Výlet do mladosti (TV film)
1982 Dievčatko z predmestia (TV film)
Dve duše (TV film)
Keď radí strach (TV film)
Krásna múdrosť (TV film)
Podivné okolnosti (TV film)
V tomto meste, v tejto chvíli (TV film)
1981 Dievča do dažďa (TV film)
Manduľa (TV film)
Nebojsa (TV film)
1980 Nevera po slovensky
Sobota, nedeľa, pondelok (TV film)
1979 Byt (TV film)
Frndolína (TV film)
Prvá vina odpustená (TV film)
1978 Bendžo kvintet (TV film)
Gábor Vlkolinský (TV film)
Vraj cholera (TV film)
1976 Sokovia (TV film)
1975 Jurát (TV film)
Čenkovej deti (TV film)
1974 Sezam,otvor sa! (TV film)

TV seriály

2001 Čarovala ryba, aby bola chyba... (TV seriál)
Veronika (E02)
1991 Štúrovci (TV seriál)
Epizoda 1 (S01E01)
1988 Posledný drak (TV seriál)
1987 Fašírka (TV seriál)
1983 V službách zákona (TV seriál)
1982 Hráč na vlastnú päsť (TV seriál)
1981 Dobrodružstvá Janka Hraška (TV seriál)
1978 Výmysly uja elektróna (TV seriál)
1977 Jedenáste prikázanie (TV seriál)
1974 Straty a nálezy (TV seriál)
Julka (E02)
Rudo (E01)

Dokumentární

2000 Osobnosti duchovného života (TV seriál)
1969 Deň náš každodenný

Divadelní záznam

1997 Pacho sa vracia (divadelní záznam)
1996 Jozef Mak (divadelní záznam)
1992 Hra o umučení a slávnom vzkriesení Pána a Spasiteľa nášho Ježiša Krista (divadelní záznam)
1988 Katarínka z Heilbronnu (divadelní záznam)
1986 Meštiak šľachticom (divadelní záznam)
1985 Perikles, kráľ tyrský (divadelní záznam)
1984 Šikuliáda (divadelní záznam)
1983 Don Juan sa vracia z vojny (divadelní záznam)
1982 Karneval lásky (divadelní záznam)
1979 Dom Bernardy Alby (divadelní záznam)

Host

TV pořady

1985 Láskou sa mení každý tvor (TV pořad)

Fanoušci tvůrce