foto

Olli Lindholm

  • nar. 19.3.1964
    Pori, Satakunta, Finsko
  • zem. 12.2.2019 (54 let)
    Tampere, Pirkanmaa, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Jos rakastat

TV seriály

1986 Pekka ja Pätkä (TV seriál)

Dokumentární

2018 Iskelmätarinoita
2010 Rock-Suomi (TV seriál)
2009 Yön matkassa (TV film)

Host

TV pořady

2016 Emma-gaala (TV pořad)
Enbuske, Veitola & Salminen (TV pořad)
Nieminen & Lahtinen Show (TV pořad)
2015 Retrohelmet (TV pořad)
2014 Richterin asteikko (TV pořad)
SuomiLOVE (TV pořad)
2013 Suorana: Kortesmäki (TV pořad)
2012 Heikki & Mikko Show (TV pořad)
The Voice of Finland (TV pořad)
Vain elämää (TV pořad)
2011 Korkojen kera (TV pořad)
2010 Nenäpäivä-show (TV pořad)
Putous (TV pořad)
2009 Puoli seitsemän (TV pořad)
2008 Maria! (TV pořad)
2006 Tartu Mikkiin (TV pořad)
2004 Arto Nyberg (TV pořad)
2001 Se on siinä (TV pořad)
2000 Suuri luokkakokous (TV pořad)
1998 Uutisvuoto (TV pořad)
1993 Ei itketä lauantaina (TV pořad)
1987 Yölinja (TV pořad)
1973 Iltatähti (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace