foto

Graham Theakston

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2007 Případy inspektora Lynleyho: Poznej svého nepřítele (TV film)
2006 Good Murder, A (TV film)
2005 Koma
2003 New Tricks (TV film)
2002 Dokonalý pár (TV film)
Sherlock Holmes: Případ zla (TV film)
2001 Bombmaker, The (TV film)
2000 Boj s vlkem (TV film)
Červený Bedrník: Nuda (TV film)
1999 Dark Room, The (TV film)
1998 March in Windy City (TV film)
Pravidla špinavé hry (TV film)
1997 Mlýn na červené řece (TV film)
1984 Tripods, The

TV seriály

2003 Blue Murder (TV seriál)
New Tricks (TV seriál)
1999 Červený Bedrník (TV seriál)
1995 Politikova žena (TV seriál)
1994 Případy bratra Cadfaela (TV seriál)
1992 Crime Story (TV seriál)
Inspektor Frost (TV seriál)
Inspektor Taggart (TV seriál)
Hadí hnízdo (S07E02)
1990 Making News (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
1985 Dempsey a Makepeaceová (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
The Tripods (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace