foto

Sia Furler

  • nar. 18.12.1975 (41 let)
    Adelaide, South Australia, Austrálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (6)

  • - V roku 2014 oznámila, že sa stala vegánkou. (ChArLeNe)

  • - V roce 2010 oznámila přes sociální síť Twitter, že trpí Graves-Basedowovou nemocí. (Cheeker)

  • - Je vegetariánka. (Cheeker)

  • Sia: Big Girls Cry (hudební videoklip) (2015)

    - Píseň i klip mají znázorňovat Siinu drogovou závislost z doby, kdy byly její deprese způsobené drogami tak zlé, že křičela a plakala i jako velká holka. (Natally21)

  • Sia: Elastic Heart (hudební videoklip) (2015)

    - Dívenka ve videoklipu (Maddie Ziegler) má představovat Siu jako dítě, muž (Shia LaBeouf) jejího otce. Celý videoklip tak představuje jejich vztah. (Natally21)

  • Beyoncé - Pretty Hurts (hudební videoklip) (2014)

    - Sia Furler původne napsala píseň pro Katy Perry, která si mailu od Sie nevšimla. Jakmile píseň slyšela Beyoncé, bojovala o to, aby mohla píseň nazpívat ona. (ChArLeNe)

Herecká filmografie

Filmy

2017 Charming
My Little Pony Film
2005 Piccadilly Jim

TV seriály

2014 Městečko South Park (TV seriál)
Ciska (S18E03)

TV pořady

2015 GRAMMY Awards 2015 (TV pořad)
2012 The Voice UK (TV pořad)
2011 The Voice (TV pořad)
2005 Spicks and Specks (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
2002 Last Call with Carson Daly (TV pořad)
2000 Rove Live (TV pořad)
1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)
Noční show Davida Lettermana (TV pořad)
1992 Later... With Jools Holland (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)

Hudební videoklipy

2016 Sia - Cheap Thrills (hudební videoklip)
2010 Sia - Clap Your Hands (hudební videoklip)
2008 Sia - Buttons (hudební videoklip)
Sia - Soon We'll Be Found (hudební videoklip)
Sia - The Girl You Lost (To Cocaine) (hudební videoklip)
2004 Sia - Breathe Me (hudební videoklip)
2000 Sia - Taken For Granted (hudební videoklip)

Skladatelská filmografie

Hudební videoklipy

2016 Shakira - Try Everything (hudební videoklip)
Sia feat. Sean Paul - Cheap Thrills (hudební videoklip)
Sia - Cheap Thrills (hudební videoklip)
2015 Sia: Elastic Heart (hudební videoklip)
Sia - Fire Meet Gasoline (hudební videoklip)
2014 Angel Haze ft. Sia - Battle Cry (hudební videoklip)
Beyoncé - Pretty Hurts (hudební videoklip)
2012 Rihanna: Diamonds (hudební videoklip)
2010 Christina Aguilera - You Lost Me (hudební videoklip)
Sia - Clap Your Hands (hudební videoklip)
2008 Sia - Buttons (hudební videoklip)
Sia - Soon We'll Be Found (hudební videoklip)
Sia - The Girl You Lost (To Cocaine) (hudební videoklip)
2004 Sia - Breathe Me (hudební videoklip)
2000 Sia - Taken For Granted (hudební videoklip)

Režijní filmografie

Hudební videoklipy

2016 Sia - Cheap Thrills (hudební videoklip)
2015 Sia: Big Girls Cry (hudební videoklip)
Sia: Elastic Heart (hudební videoklip)
2014 Sia: Chandelier (hudební videoklip)
2004 Sia - Breathe Me (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace