foto

Philip Schaefer

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Fiancé Killer
2016 Lucky
2015 Léto s Beautym
2014 Trouble with Women

TV seriály

2012 Smrtelné hříchy (TV seriál)
2011 Pronásledovaní: Někdo mě sleduje (TV seriál)
2010 Running Wilde (TV seriál)
2008 Z Rock (TV seriál)
2006 Ošklivka Betty (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)

Dokumentární

2017 Na kusy (TV seriál)
2013 Nebezpečné vášně (TV seriál)
Poslední noc v … (TV seriál)
2012 Rodinná tajemství (TV seriál)
2010 Záhady muzeí (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky