foto

Philip Schaefer

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Fiancé Killer
2016 Lucky
2015 Black Beauty
2014 Trouble with Women

TV seriály

2012 Smrtelné hříchy (TV seriál)
2011 Pronásledovaní: Někdo mě sleduje (TV seriál)
2010 Running Wilde (TV seriál)
2008 Z Rock (TV seriál)
2006 Ošklivka Betty (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)

Dokumentární

2017 Na kusy (TV seriál)
2013 Nebezpečné vášně (TV seriál)
Poslední noc v … (TV seriál)
2012 Rodinná tajemství (TV seriál)
2010 Záhady muzeí (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky