foto

Bill Nye

  • nar. 27.11.1955 (62 let)
    Washington, District of Columbia, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Ředitel má volno (TV film)

TV seriály

2015 Milesova vesmírná dobrodružství (TV seriál)
2014 The Neighbors (TV seriál)
Close Encounters of the Bird Kind (S02E20)
2013 Teorie velkého třesku (TV seriál)
Výměna protonů (S07E07)
2008 Vražedná čísla (TV seriál)
Poslední hra (S04E15)
Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Geniální řešení (S05E16)
2006 Vražedná čísla (TV seriál)
Baseball (S03E08)
2005 Vražedná čísla (TV seriál)
Spáleniště (S02E11)
2000 BattleBots (TV seriál)
1999 Get Real (TV seriál)
1991 Návrat do budoucnosti (TV seriál)
1984 Almost Live! (TV seriál)

Dokumentární

2017 Bill Nye: Science Guy
2016 Fight for Space
Food Evolution
Star Trek: Inside the Roddenberry Vault
2015 Night of Too Many Stars: America Comes Together for Autism Programs (TV film)
Průzkumník: Globální kolaps (TV film)
2009 Secret Life of Scientists and Engineers, The (TV seriál)
1993 Bill Nye, the Science Guy (TV seriál)

TV pořady

2017 Beyond Stranger Things (TV pořad)
Bill Nye Saves the World (TV pořad)
2015 The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
2010 Vsauce (TV pořad)
2009 Tosh.0 (TV pořad)
2005 Dancing with the Stars (TV pořad)
2003 Real Time with Bill Maher (TV pořad)
1999 The 26th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
1998 The 25th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
1989 MMC (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Dokumentární

1993 Bill Nye, the Science Guy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace