foto

Sophie Oda

  • nar. 23.10.1991 (27 let)
    San Francisco, California, USA

Herecká filmografie

Filmy

2005 Gejša
Tajná přání
2003 Kung Phooey!

TV seriály

2013 Amethyst, Princess of Gemworld (TV seriál)
2009 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Velký bratr (S05E06)
2008 Sladký život na palubě (TV seriál)
2007 Teorie velkého třesku (TV seriál)
Důsledek absence Hofstadtera (S07E01)
2005 Sladký život Zacka a Codyho (TV seriál)

Videa (1)

  • Video © CBS Television
    Nastala chyba při přehrávání videa.
    D:ENG
    Ukázka z filmu 30 - Kunal Nayyar (herec), Sophie Oda (herečka), Simon Helberg (herec), Regina King (herečka)
    01:45
    Zavřít

    Vložit video do jiné stránky

    Šířka: px
    Výška: px
    Kód:

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace