foto

Cleveland Amory

  • nar. 2.9.1917
  • zem. 14.10.1998 (81 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Dokumentární

2011 Nim - a.z.
2006 Animal People: The Humane Movement in America - a.z.

TV pořady

1985 Doris Day's Best Friends (TV pořad)
1975 Good Morning America (TV pořad)
1974 Dinah! (TV pořad)
1969 The David Frost Show (TV pořad)
1968 The Dick Cavett Show (TV pořad)
The Joan Rivers Show (TV pořad)
1962 The Merv Griffin Show (TV pořad)
The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)
1961 The Joey Bishop Show (TV pořad)
The Mike Douglas Show (TV pořad)
1957 Tonight Starring Jack Paar (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace