foto

Peter Bull

  • nar. 21.3.1912
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • zem. 20.5.1984 (72 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1983 Přesný jako smrt
Žlutovous
1979 Tempest, The
1978 Rosie Dixon - Night Nurse
1977 Brute, The
Joseph Andrews
1974 Nadějné vyhlídky (TV film)
1972 Alice's Adventures in Wonderland
Lady Caroline Lamb
Vzhůru na frontu
1971 Girl Stroke Boy
1970 Executioner, The
1969 Lock Up Your Daughters!
1967 Pan doktor a jeho zvířátka
1965 Intelligence Men, The
Licensed to Kill
You Must Be Joking!
1964 Dr. Divnoláska aneb Jak jsem se naučil nedělat si starosti a mít rád bombu
1963 The Old Dark House
Tom Jones
1961 Follow That Man
Girl on the Boat, The
Máte ráda Brahmse?
Rebel, The
1960 3 světy Gullivera
An Arabian Night
1959 The Scapegoat
1958 O Palečkovi
The Horse's Mouth
1956 Green Man, The
Who Done It?
1955 Footsteps in the Fog
1953 Malta Story
Saadia
Strange Stories
The Captain's Paradise
1952 The Second Mrs. Tanqueray
1951 Africká Královna
I'll Get You for This
Scrooge
Zlaté věže
1950 Six Men, The
The Reluctant Widow
1949 Cardboard Cavalier
Ztracení lidé
1948 Oliver Twist
Saraband for Dead Lovers
Woman Hater
1947 Kvůli nim jsem uprchl
The Tragical History of Doctor Faustus (TV film)
Turners of Prospect Road, The
1946 Grand Escapade, The
1941 Quiet Wedding
1940 Dead Man's Shoes
Kontraband
Sunset in Vienna
Young Man's Fancy
1938 Marie Antoinetta
The Ware Case
1937 Non-Stop New York
Rytíř beze zbraně
Tele-Ho! (TV film)
The Jar
1936 As You Like It
Sabotáž

TV seriály

1961 If the Crown Fits (TV seriál)
1959 Tales of the Vikings (TV seriál)
1958 The Lost King (TV seriál)
1952 The Pickwick Papers (TV seriál)
1950 Such Is Life (TV seriál)

Dokumentární

2005 Movies That Shook the World (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace