foto

Mária Hájková

  • nar. 18.1.1920
    Nové Sady, Slovensko, Československo
  • zem. 28.5.1989 (69 let)
    Bratislava, Slovensko, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Mediteránske rozprávky (TV film)
1987 Strašidla z Vikýře
1986 Utíkejme, už jde!
1984 Prochorova baba (TV film)
1983 Celý svet nad hlavou (TV film)
Kukučia nôta (TV film)
1981 Neberte nám princeznu (TV film)
Stena (TV film)
1980 Manželstvo na inzerát (TV film)
Novinky našej rodinky (TV film)
1978 Ežo Vlkolinský (TV film)
Gábor Vlkolinský (TV film)
Krutá ľúbosť
O nosatom kuchárovi a nohatom drotárovi (TV film)
Spolužiak (TV film)
1977 O Ťuťmákovi a Herešte (TV film)
Šediny doktora Ondáka (TV film)
Štipku soli (TV film)
1976 Leove noci (TV film)
Majster zlodejského cechu (TV film)
Poľovnícky trojlístok (TV film)
Svadobný dar (TV film)
1975 Objav v lese (TV film)
1974 Prvý deň sviatočný (TV film)
1973 Havária (TV film)
1972 Dlhé blúdenie (TV film)
Šaty (TV film)
1970 Fraška o kadi (TV film)
Tanec v medenej hore (TV film)
1969 Drevená krava (TV film)
Tma (TV film)
1968 Čarokrásna pani majstrová (TV film)
1967 Dar
Mister Scrooge (TV film)
Sťopa (TV film)
1966 Husári (TV film)
Revue v mlze (TV film)
1965 Výnosné miesto (TV film)
1964 Oblomov (TV film)
1961 Vždy možno začať
1958 Dáždnik svätého Petra
1957 Štyridsaťštyri
1956 Nie je Adam ako Adam
1955 Anděl na horách
Žena z vrchov
1952 Lazy sa pohly
1950 Kozie mlieko
1949 Katka

TV seriály

1985 Sršne v úli (TV seriál)
Stará mama (E05)
Prisťahovalci (E01)
1982 Rozprávky pätnástich sestier (TV seriál)
1980 Svadba bez nevesty (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
1979 Oco, mama a ja (TV seriál)
1978 Jedno malé sídlisko (TV seriál)
Škôlka (E05)
Útek (E04)
Ihrisko (E03)
Spadla z nebe (TV seriál)
Rozlúčka (E13)
Strelnica (E12)
Únos (E11)
další epizody (8)
1977 Jedenáste prikázanie (TV seriál)
Novinárske rozprávky (TV seriál)
Rachotilkovia (TV seriál)
1975 Leto s Katkou (TV seriál)
Svadba (E07)
1967 Zrkadlo občana Pokorného (TV seriál)

Divadelní záznam

1977 Čaj u pána senátora (divadelní záznam)
1969 Kaviár alebo šošovica (divadelní záznam)
Pozvanie na zámok (divadelní záznam)
1968 O Slnečníkovi, Mesačníkovi, Veterníkovi (divadelní záznam)
1964 Všetko naopak (divadelní záznam)

Host

TV pořady

1983 Smejeme sa storočiami (TV pořad)
1965 Adieu, Artur (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky