foto

Mária Hájková

  • nar. 18.1.1920
    Nové Sady, Slovensko, Československo
  • zem. 28.5.1989 (69 let)
    Bratislava, Slovensko, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Mediteránske rozprávky (TV film)
1987 Strašidla z Vikýře
1986 Utíkejme, už jde!
1984 Prochorova baba (TV film)
1983 Celý svet nad hlavou (TV film)
Kukučia nôta (TV film)
1981 Neberte nám princeznu (TV film)
Stena (TV film)
1980 Novinky našej rodinky (TV film)
1978 Ežo Vlkolinský (TV film)
Gábor Vlkolinský (TV film)
Krutá ľúbosť
O nosatom kuchárovi a nohatom drotárovi (TV film)
Spolužiak (TV film)
1977 O Ťuťmákovi a Herešte (TV film)
Čaj u pána senátora (divadelní záznam)
Šediny doktora Ondáka (TV film)
Štipku soli (TV film)
1976 Majster zlodejského cechu (TV film)
Svadobný dar (TV film)
1975 Objav v lese (TV film)
1974 Prvý deň sviatočný (TV film)
1973 Havária (TV film)
1972 Dlhé blúdenie (TV film)
Šaty (TV film)
1969 Drevená krava (TV film)
Kaviár alebo šošovica (divadelní záznam)
Pozvanie na zámok (divadelní záznam)
Tma (TV film)
1968 O Slnečníkovi, Mesačníkovi, Veterníkovi (divadelní záznam)
Čarokrásna pani majstrová (TV film)
1967 Mister Scrooge (TV film)
Sťopa (TV film)
1966 Revue v mlze (TV film)
1964 Oblomov (TV film)
Všetko naopak (divadelní záznam)
1961 Vždy možno začať
1958 Szent Péter esernyője
1957 Štyridsaťštyri
1956 Nie je Adam ako Adam
1955 Anděl na horách
Žena z vrchov
1951 Lazy sa pohly
1950 Kozie mlieko
1949 Katka

TV seriály

1985 Sršne v úli (TV seriál)
1982 Rozprávky pätnástich sestier (TV seriál)
1980 Svadba bez nevesty (TV seriál)
1979 Oco, mama a ja (TV seriál)
1978 Jedno malé sídlisko (TV seriál)
Spadla z nebe (TV seriál)
Rozlúčka (E13)
Strelnica (E12)
Únos (E11)
další epizody (8)
1977 Jedenáste prikázanie (TV seriál)
Novinárske rozprávky (TV seriál)
Rachotilkovia (TV seriál)
1975 Leto s Katkou (TV seriál)

Host

TV pořady

1983 Smejeme sa storočiami (TV pořad)
1965 Adieu, Artur (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace