foto

Inkeri Mertanen

  • nar. 29.6.1949 (70 let)
    Tervo, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Pojat (studentský film)
2002 Niin paljon parempi mies (TV film)
2000 Kolme vuodenaikaa (studentský film)
1993 Onnellinen hääpäivä (TV film)
1979 Sulka (TV film)
1977 Pimeän päivän muisto (TV film)
1974 Helsinkiläisrakkautta (studentský film)

TV seriály

2006 Paavo ja Raili (TV seriál)
Taasko ovikello soi? (S02E06)
1980 Suomalaisia tähtihetkiä (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky