foto

Robert Costanzo

  • nar. 20.10.1942 (77 let)
    Brooklyn, New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 El Coyote
2018 Beast Mode
Frank and Ava
2016 Stevie D
The Snowy Day (TV film)
2015 A Way Out
Last Days of Coney Island
Respect the Jux
2014 Sharkskin
The Last American Guido
2013 2 Dead 2 Kill
Goat
2012 The Manzanis (TV film)
2010 Monster Heroes
Neporazitelný: Vykoupení
2009 Dark Room Theater
2008 Big Shot-Caller, The
Malí letci
Unknown Trilogy, The
Warehouse Job, The
West of Brooklyn
2007 Banished
Leo
Urban Decay
2006 All In
Jesus, Mary and Joey
2005 Třetí přání
V jednom kole
2004 Father, the Son, The
Hlava nehlava (TV film)
Mafioso: The Father, the Son
Život v Liberty Street (TV film)
2003 Alex a Emma
Family X-mas, A
2002 Rose Technique, The
2001 61* (TV film)
V dobrém i ve zlém
VIP 2 - Jack se vrací
Veselé Vánoce, Santa Clausi (TV film)
2000 Bláznivý únos
Mambo Café
The Last Producer
Záškodník
1999 Hercules: Zero to Hero
Čtvrté patro
1998 Batman & Mr. Freeze: Supernula
Can I Play?
Mafiánský synek
Můj pes Buddy 2
With Friends Like These...
1997 Batman a Superman (TV film)
Lunker Lake
Plump Fiction
Vězení nebo tanec?
Zraněná
1996 For Which He Stands
Underworld
1995 Blbouni
Kniha pohádek
Sni svůj krátký sen 2
V dobrém i zlém
Zapomeň na Paříž
1994 Lady In Waiting
Lví drápy
Rave Review
Všude dobře, doma nejlíp
1993 Batman a fantom
Když mi odejdeš
Nejlepší přítel člověka
Černá hvězda
1992 Líbánky v Las Vegas
Maid for Each Other (TV film)
Velký prachy
Zhoubná vášeň
1991 Dobrodruzi z velkoměsta
Špatný odhad
1990 Dick Tracy
Smrtonosná past 2
Total Recall
Voices Within: The Lives of Truddi Chase (TV film)
Ďáblové na kolech
1989 My Boyfriend's Back (TV film)
Nevinné lži (TV film)
The Flamingo Kid (TV film)
1988 Crossing the Mob (TV film)
Miracle at Beekman's Place (TV film)
Secret Life of Kathy McCormick, The (TV film)
1987 Bennett Brothers (TV film)
1986 Malí zachránci (TV film)
Triplecross (TV film)
Šéfova manželka
1985 Majáková loď
1984 Americký mogul (TV film)
Boj na řece
Válka v Las Vegas (TV film)
1983 Blood Feud (TV film)
Dva podobní
Soudcova noc
1982 Honeyboy (TV film)
Million Dollar Infield (TV film)
Střílejte na měsíc
1981 Sizzle (TV film)
1980 Fatso
Just Tell Me You Love Me
1978 A Question of Guilt (TV film)
Pokrevní bratři
1977 Between the Lines
Děvče pro zábavu
Horečka sobotní noci
1975 Psí odpoledne

TV seriály

2019 Záchranáři L. A. (TV seriál)
Kids Today (S03E01)
2018 Champions (TV seriál)
Ber, nebo nech být (E10)
Premiéra (E09)
Já na bráchu, brácha na mě (E08)
další epizody (6)
2017 9JKL (TV seriál)
High Steaks (E04)
2016 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Halloween 4 - Pomsta Roda Skyhooka (S08E05)
2015 About a Boy (TV seriál)
About a Babymoon (S02E17)
2009 Castle na zabití (TV seriál)
Vražedná identita (S01E10)
2007 Dirt (TV seriál)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Svatý grál (S03E23)
2006 Hannah Montana (TV seriál)
Mafiosa (TV seriál)
Joey (TV seriál)
Joey a táta (S02E15)
Griffinovi (TV seriál)
Hloupá, až se tají dech (S05E05)
2005 Kriminálka New York (TV seriál)
Recyklace (S01E12)
2004 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Pohřebiště (S02E05)
Will a Grace (TV seriál)
Perfektní Díkuvzdání 2/2 (S07E11)
Perfektní Díkuvzdání 1/2 (S07E10)
2003 Pohotovost (TV seriál)
Bez jakýchkoliv výhrad (S09E14)
2001 Myšmaš Kabaret (TV seriál)
2000 Griffinovi (TV seriál)
Něco na tom Pauiliem je (S02E16)
The Norm Show (TV seriál)
Norm vs. the Sacrifice (S03E01)
1999 Ally McBealová (TV seriál)
Občanská válka (S02E17)
1998 Herkules (TV seriál)
1997 Batman (TV seriál)
Spawn (TV seriál)
Správná pětka (TV seriál)
Hitting Bottom (S03E21)
Chůva k pohledání (TV seriál)
Samson, He Denied Her (S04E17)
1996 Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Horké a studené (S04E13)
1995 Charlie Grace (TV seriál)
Přátelé (TV seriál)
Bobule (S01E13)
Batman (TV seriál)
A Bullet for Bullock (S04E04)
1994 Mahárádžova dcera (TV seriál)
Batman (TV seriál)
Lock-Up (S03E09)
Harley's Holiday (S03E06)
Baby-Doll (S03E04)
Fresh Prince (TV seriál)
Na návštěvě ve Philadelphii (S04E26)
1993 Policie New York (TV seriál)
NYPD Lou (S01E07)
Personal Foul (S01E06)
Emission Accomplished (S01E05)
další epizody (6)
Batman (TV seriál)
Shadow of the Bat: Part II (S02E02)
Shadow of the Bat: Part I (S02E01)
Blind as a Bat (S01E54)
další epizody (6)
1992 Batman (TV seriál)
Off Balance (S01E44)
Heart of Steel: Part II (S01E40)
Christmas with the Joker (S01E38)
další epizody (12)
Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Je to báječný život (S03E16)
1990 Glory Days (TV seriál)
Uncle Buck (TV seriál)
The Golden Girls (TV seriál)
Feelings (S06E06)
1989 Quantum Leap (TV seriál)
Camikazi Kid - June 6, 1961 (S01E07)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Hon na muže (S02E19)
Columbo (TV seriál)
Columbo jde pod gilotinu (S08E01)
1986 Alf (TV seriál)
Postrach silnic (S01E10)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Christopher Bundy zemřel v neděli (S02E19)
1984 Hunter (TV seriál)
Holub nese smrt (S01E06)
1983 Likely Stories, Vol. 4 (TV seriál)
1982 Police Squad! (TV seriál)
Rendezvous at Big Gulch (Terror in the Neighborhood) (E05)
Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Conduct Unbecoming (S02E08)
1981 Checking In (TV seriál)
1979 The Last Resort (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Dokumentární

2010 New York Street Games

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky