foto

Jim Davidson

  • nar. 18.1.1963 (56 let)
    Lewisburg, Pennsylvania, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Exploze
2002 Ponorky
2001 Krokodýl Dundee v Los Angeles
1996 Pohnutky srdce
1995 Poslední vzdech
Záhadné pobřeží (TV film)

TV seriály

2005 Kriminálka Miami (TV seriál)
Totožnost (S03E15)
2000 Čarodějky (TV seriál)
Astrální projekce (S02E20)
Ally McBealová (TV seriál)
Za tou duhou (S03E11)
1996 Modrý Pacifik (TV seriál)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)

Dokumentární

2007 100 Greatest Stand-Ups (TV film)

Režijní filmografie

TV seriály

1996 Modrý Pacifik (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace