foto

James Donald

  • nar. 18.5.1917
    Aberdeen, Skotsko, Velká Británie
  • zem. 3.8.1993 (76 let)
    Wiltshire, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1978 Hluboký spánek
1975 Nevhodné chování
1969 David Copperfield (TV film)
Destiny of a Spy (TV film)
Hannibal
Královský hon za sluncem
1967 Jokers, The
Pět milionů let k Zemi
1966 Velký žal
1965 Král Krysa
1963 Pygmalion (TV film)
Velký útěk
1961 Victoria Regina (TV film)
1960 Citadel, The (TV film)
1959 Third Man on the Mountain
1958 Vikingové
1957 Most přes řeku Kwai
1956 The Gambler (TV film)
Žízeň po životě
1954 Beau Brummell
1953 The Net
1952 Brandy for the Parson
Darovaný kůň
Klub Pickwickovců
1951 Bílé chodby
1950 Cage of Gold
1949 Edward, My Son
Trottie True
1948 Small Voice, The
The Light of Heart (TV film)
Zastávka smrti
1947 The Little Dry Thorn (TV film)
1944 Cesta vpřed
1943 San Demetrio, Londýn
1942 Alibi
Moře, náš osud
One of Our Aircraft Is Missing
The Missing Million
Vítězové či poražení?
1939 Twelfth Night (TV film)
1937 Daily Round

TV seriály

1964 Thursday Theatre (TV seriál)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
The Dick Powell Show (TV seriál)
1959 Play of the Week (TV seriál)
1958 Dickensovy povídky (TV seriál)
1957 Suspicion (TV seriál)
The DuPont Show of the Month (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
The Errol Flynn Theatre (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál) - a.z.
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1952 Persian Story

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace