foto

Danika Yarosh

  • nar. 1.10.1998 (20 let)
    Morristown, New Jersey, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Danika Yarosh je americká herečka, s ukrajinskými, ruskými, švédskými a dánskými kořeny. Narodila se v Bedminsteru, New Jersey. Má tři sourozence, dva bratry a sestru. Její otec je bývalý člen letectva Spojených států.

Yarosh se poprvé objevila ve věku pěti let ve filmu Stepfordské paničky. Pro zajímavost, film se natáčel v jejím rodném městě. Po účinkování v tomto filmu si dala na chvíli pauzu od hraní v televizi, začala studovat herectví a tanec. Nejprve následovaly role na off-Broadway scéně. V roce 2009 se na ní usmálo štěstí, když získala roli baletky Karen v Broadwayském muzikálu Billy Elliot. O dva roky později se natrvalo stěhuje se svojí matkou do Los Angeles.

První menší rolí je účinkování v seriálu Studio 30 Rock. Posléze na sebe upozornila účinkováním v seriálu Shameless a také jednou z hlavních rolí v seriálu Heroes: Znovuzrození, kvůli které musela přerušit studia. Posledním počinem byl akční film Jack Reacher: Nevracej se, kde si za hrála po boku Toma Cruise. V roce 2017 se můžeme těšit na film Live Like Line, kde si zahraje po boku Helen Hunt.

Danika v současné době žije v Los Angeles, volný čas tráví tančením, bubnováním, hraním na housle, pozemním hokejem a lakrosem. Za zmínku stojí, že v roce 2014 vyhrála Young Artist Awards za účinkování v seriálu 1600 Penn, pyšnit se může také mnoha tanečními tituly jak na regionální scéně, tak i na mezistátní.

Jaroslav "Jardismo" Lepšík

Herecká filmografie

Filmy

2019 Foreign Exchange
2018 Back Roads
The Miracle Season
2016 Jack Reacher: Nevracej se
2012 C.K. Williams: Tar
Smrtelná spravedlnost (TV film)
2011 A Christmas Wedding Tail (TV film)
2004 Stepfordské paničky

TV seriály

2017 Chicago P.D. (TV seriál)
I Remember Her Now (S04E13)
2016 Hrdinové: Znovuzrození (TV seriál)
Project Reborn (E13)
Company Woman (E12)
Send in the Clones (E11)
2015 Hrdinové: Znovuzrození (TV seriál)
11:53 to Odessa (E10)
Sundae, Bloody Sundae (E09)
June 13th - Part Two (E08)
další epizody (8)
Shameless (TV seriál)
Tell Me You F**King Need Me (S05E07)
Rite of Passage (S05E05)
A Night to Remem – Wait, What? (S05E04)
další epizody (5)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Boj o Noaha (S16E23)
Matka v utajení (S16E15)
2014 Mystery Girls (TV seriál)
Shameless (TV seriál)
Emily (S04E11)
A Jailbird, Invalid, Martyr, Cutter, Retard, and Parasitic Twin (S04E07)
Strangers on a Train (S04E04)
další epizody (6)
2012 1600 Penn (TV seriál)
Táta to zvládne (TV seriál)
2010 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Wannabe (S11E23)
2008 Ochrana svědků (TV seriál)
2006 Studio 30 Rock (TV seriál)

TV pořady

2008 Strašidelné příběhy celebrit (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace