foto

Ari Määttänen

  • nar. 23.1.1940 (79 let)
    Helsinki, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Yöjuna
1993 Ristilukki
1991 Mitä pimeämpi yö - sen kirkkaammat tähdet (TV film)
1990 Räpsy ja Dolly eli Pariisi odottaa
1988 Katsastus (TV film)
1983 Uuno Turhapuron muisti palailee pätkittäin
1974 Karvat

TV seriály

1985 Musta tuntuu (TV seriál)
1981 Vanhempi veli (TV seriál)
1980 Tosimiehiä (TV seriál)
1979 Rakas peto (TV seriál)
1978 Oman onnensa seppä (TV seriál)
Vanhainkotirakkautta (TV seriál)
1977 Teollisuustyöntekijä Virtanen (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky