foto

Nigel Cooke

  • nar. 22.8.1957 (61 let)
    Ghana

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Arthur & Merlin
2012 V kruhu koruny: Jindřich V. (TV film)
2010 Forget Me Not
2006 Casualty 1906 (TV film)
2003 Sons and Lovers (TV film)
2001 Macbeth (TV film)
1998 I Just Want to Kiss You
1990 The Tragedy of Flight 103: The Inside Story (TV film)

TV seriály

2016 The Crown (TV seriál)
Assassins (S01E09)
Hyde Park Corner (S01E02)
Wolferton Splash (S01E01)
2015 Wolf Hall (TV seriál)
Mistři přízraků (E06)
Otec Brown (TV seriál)
Menhiry (S03E12)
2014 Endeavour (TV seriál)
Tajemství (S02E01)
2011 Luther (TV seriál)
Epizoda 2 (S02E02)
2008 Londýnská nemocnice (TV seriál)
2007 Oliver Twist (TV seriál)
2000 Hercule Poirot (TV seriál)
Vražda Rogera Ackroyda (S07E01)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
1993 Venkovská praxe (TV seriál)
1992 Between the Lines (TV seriál)
Heartbeat (TV seriál)
1990 The Chief (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 Galloping Galaxies! (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace