foto

Juhani Laitala

  • nar. 4.7.1952 (67 let)
    Haukipudas, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Olavi Virta
2013 Kerron sinulle kaiken
2010 Täällä Pohjantähden alla II
2009 Täällä Pohjantähden alla
2008 Lacrimosa
2007 Katve (TV film)
2006 Kunnanjohtaja
Rock'n Roll Never Dies
2005 Slib
2003 Klooni (TV film)
1996 Yöjuna
1994 Kake 40 v. (TV film)
1992 Mestari
1991 Vetsikko (TV film)
1990 Porttikielto taivaaseen
1989 Aktivistit ja Andersson 1919 (TV film)
1984 Kello
1982 Kesä kartsalla (TV film)
1981 Soitannollinen ilta Viipurissa 1918 (TV film)
1980 Rippipuvut (TV film)
1979 Hääyö myytävänä (TV film)
Matti Väkevä (TV film)

TV seriály

2018 Sipoon Herttua (TV seriál)
Meidän perhe ei horju (S01E10)
Se kävelee tästäkin (S01E07)
Istutaan sitten kylmässä (S01E06)
další epizody (7)
Sunnuntailounas (TV seriál)
Arkkivihollinen (S01E09)
2010 Uusi päivä (TV seriál)
2009 Uutishuone (TV seriál)
Njet, njet (E11)
Syksyn sävel (E10)
2007 Kultainen noutaja (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2005 Meidän jengi (TV seriál)
2000 Raid (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 9 (E09)
Episode 6 (E06)
další epizody (4)
1998 Sydänten akatemia (TV seriál)
1993 Puhtaat valkeat lakanat (TV seriál)
1990 Elämän rouva, rouva Glad (TV seriál)
1988 Painajainen (TV seriál)
Rikas ja kunniallinen (TV seriál)
Susikoira Roi - Seikkailu saaristossa (TV seriál)
1987 Susikoira Roi (TV seriál)
Pitkä farmari (E03)
1983 Enkeli lenteli (TV seriál)
Rakkautta (TV seriál)
1982 Ulosmittaajat (TV seriál)
1974 Solveigin laulu (TV seriál)

Dokumentární

2016 Uni sodasta (studentský film)

Host

TV pořady

1990 Teijan keittiössä (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky