foto

Laila Räikkä

  • nar. 3.2.1943 (76 let)
    Varkaus, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Silmät
Virgin Water (studentský film)
2013 Kalevala – Uusi Aika
2008 Vanhanaikainen (studentský film)
2007 Antiikkieno
De-Nature (studentský film)
2003 Rio ja Tinto (TV film)
2001 Sydänveri (studentský film)
1989 Insiders
Valkoinen nainen (TV film)
1987 Jäähyväiset presidentille
Niskavuoren nuori emäntä (TV film)
1976 Illallinen viidelle (TV film)
1974 Äidin kuolema (TV film)

TV seriály

2015 Haamukirjoittaja (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Pintaa syvemmältä (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2013 Pirunpelto (TV seriál)
Tuuli tietää enemmän (S03E04)
2011 Pirunpelto (TV seriál)
Kohti kuilun reunaa (S02E06)
Yöllisiä ystäviä (S02E05)
Ahkerointia aamunkoitteessa (S02E04)
další epizody (6)
2009 Pirunpelto (TV seriál)
Hengetön tietää (S01E06)
Tapahtumien yö (S01E05)
Jos ei tykätä ni tapetaan (S01E04)
další epizody (6)
2008 Kaiken tämän takana (TV seriál)
Nuoruuden ikuinen lähde (E03)
Jari Wahlsten (E01)
2006 Paavo ja Raili (TV seriál)
Tanhuun kutsu (S02E08)
2004 Rajametsän tarinoita (TV seriál)
2003 Tie Eedeniin (TV seriál)
2002 Kylmäverisesti sinun (TV seriál)
Ikuisesti sinun (S02E02)
1999 Hovimäki (TV seriál)
Trasselirakastaja (TV seriál)
1998 Halleluja (TV seriál)
Taivaan lahja (E05)
Elämän maku (E04)
Kadonnut nuoruus (E03)
další epizody (4)
1991 Matkalaukkukostaja (TV seriál)
1990 Lottovoittajien maa (TV seriál)
1988 Rikos aamulla (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
1986 Sekakuoro (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky