foto

Jay Levey

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1996 Bad Hair Day: The Videos
1994 Alapalooza: The Videos
1991 Life As We Know It! (TV film)
1989 Jak se dělá televize
1985 Compleat Al, The

Dokumentární

1993 Legend of the Beverly Hillbillies, The (TV film)

Hudební videoklipy

1996 'Weird Al' Yankovic: The Videos (hudební videoklip)
1989 'Weird Al' Yankovic: UHF (hudební videoklip)

Video kompilace

2003 'Weird Al' Yankovic: The Ultimate Video Collection (video kompilace)
1992 The 'Weird Al' Yankovic Video Library: His Greatest Hits (video kompilace)

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

Filmy

1989 Jak se dělá televize

Hudební videoklipy

1996 'Weird Al' Yankovic: The Videos (hudební videoklip)

Producentská filmografie

Hudební videoklipy

1989 'Weird Al' Yankovic: UHF (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky