foto

Bryan Cogman

  • nar. 25.7.1979 (38 let)
    Oklahoma City, Oklahoma, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2016 Hra o trůny (TV seriál)
Zlomený muž (S06E07)
Krev mé krve (S06E06)
2015 Hra o trůny (TV seriál)
Neohnuti, neskloněni, nezlomeni (S05E06)
Zabij chlapce (S05E05)
2014 Hra o trůny (TV seriál)
Zákony bohů a lidí (S04E06)
Přísežník (S04E04)
2013 Hra o trůny (TV seriál)
Políbený ohněm (S03E05)
2012 Hra o trůny (TV seriál)
Co je mrtvé, nemůže nikdy zemřít (S02E03)
2011 Hra o trůny (TV seriál)
Mrzáci, bastardi a zlámané věci (S01E04)

Producentská filmografie

TV seriály

2015 Hra o trůny (TV seriál)
Matčino milosrdentsví (S05E10)
Tanec draků (S05E09)
Tvrdodomov (S05E08)
další epizody (10)

Herecká filmografie

TV seriály

2005 Menciův svět (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace