foto

Bryan Cogman

  • nar. 25.7.1979 (40 let)
    Oklahoma City, Oklahoma, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2020 The Lord of the Rings (TV seriál)
2019 Hra o trůny (TV seriál)
Rytíř Sedmi království (S08E02)
2016 Hra o trůny (TV seriál)
Zlomený muž (S06E07)
Krev mé krve (S06E06)
2015 Hra o trůny (TV seriál)
Neohnuti, neskloněni, nezlomeni (S05E06)
Zabij chlapce (S05E05)
2014 Hra o trůny (TV seriál)
Zákony bohů a lidí (S04E06)
Přísežník (S04E04)
2013 Hra o trůny (TV seriál)
Políbený ohněm (S03E05)
2012 Hra o trůny (TV seriál)
Co je mrtvé, nemůže nikdy zemřít (S02E03)
2011 Hra o trůny (TV seriál)
Mrzáci, bastardi a zlámané věci (S01E04)

Producentská filmografie

TV seriály

2015 Hra o trůny (TV seriál)
Matčino milosrdentsví (S05E10)
Tanec draků (S05E09)
Tvrdodomov (S05E08)
další epizody (10)

Herecká filmografie

TV seriály

2016 It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
The Gang Goes to Hell: Part Two (S11E10)
2005 Menciův svět (TV seriál)