foto

Neil Hardwick

  • nar. 22.7.1948 (71 let)
    Teversal, Nottinghamshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Ken tulta pyytää
1997 Howard - verinen iltapäivä
1987 Tropic of Ice - Jään kääntöpiiri
1977 Löylyä! - suomalaisen saunan nousu ja uho (TV film)
1974 Finlandisation (TV film)

TV seriály

1985 Musta tuntuu (TV seriál)
1984 Niilin lähteet (TV seriál)
1983 Reinikainen (TV seriál)
Taas leivoset ilmassa leikkiä lyö (E14)
1978 Oman onnensa seppä (TV seriál)
1975 Hello Hello Hello (TV seriál)

Dokumentární

2013 Knucklebonehead
2011 Paluu Sodankylään
2010 Kari Väänänen - kotona taas (TV film)
Naurun tasavalta (TV seriál)
2009 Neil Hardwick - aina marginaalissa (TV film)
2008 Pravda o sauně (TV film) - vyp.
Tankista Reinikaiseen (TV film)
2007 Viihteen 50 (TV seriál)
2006 Esko Roine - vakavasti hauska (TV film)
Pythonin hännällä (TV film)
2004 Yrke: ståuppkomiker (TV film)
1992 Od pólu k pólu (TV seriál)
1987 Ari Vatanen: The Lives of a Rally Driver

Režijní filmografie

Filmy

2010 Jos rakastat
2002 Troubleshooter (TV film)
1996 Huomenta Ilona, hyvästi (TV film)
1987 Pieni yösoitto (TV film)
1984 Likainen käsi (TV film)
Saippuakauppias eli uusi otto (TV film)

TV seriály

2005 Alright? Alright! (TV seriál)
1997 Verisiskot (TV seriál)
1994 Napaseutu (TV seriál)
1991 Pakanamaan kartta (TV seriál)
1986 Sisko ja sen veli (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
1985 Musta tuntuu (TV seriál)
1984 Niilin lähteet (TV seriál)
1983 Reinikainen (TV seriál)
Taas leivoset ilmassa leikkiä lyö (E14)
Läksiäiset (E13)
Pasianssia ja psykologiaa (E12)
další epizody (9)
1982 Reinikainen (TV seriál)
No onkos tullut kesä (E05)
Pieni yösoitto (E04)
Koiranelämää (E03)
další epizody (5)
1980 Tankki täyteen (TV seriál)
Ympäri käydään, yhteen tullaan (S02E05)
Paranemaan päin (S02E04)
Kotikäynti (S02E03)
další epizody (5)
1978 Tankki täyteen (TV seriál)
Totuuden hetki (S01E06)
Lauantai-illan huumaa (S01E05)
Murtovarkaus (S01E04)
další epizody (6)

TV pořady

1981 Ollaan kuin kotonanne (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

1984 Saippuakauppias eli uusi otto (TV film)
1982 Vainajan vaivat
1978 Kielipuolipotilas (TV film)
1977 Löylyä! - suomalaisen saunan nousu ja uho (TV film)
1974 Finlandisation (TV film)

TV seriály

2005 Alright? Alright! (TV seriál)
1994 Napaseutu (TV seriál)
1991 Pakanamaan kartta (TV seriál)
1986 Sisko ja sen veli (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
1985 Musta tuntuu (TV seriál)
1984 Niilin lähteet (TV seriál)
1983 Reinikainen (TV seriál)
Taas leivoset ilmassa leikkiä lyö (E14)
Läksiäiset (E13)
Pasianssia ja psykologiaa (E12)
další epizody (9)
1982 Reinikainen (TV seriál)
No onkos tullut kesä (E05)
Pieni yösoitto (E04)
Koiranelämää (E03)
další epizody (5)
1980 Tankki täyteen (TV seriál)
Ympäri käydään, yhteen tullaan (S02E05)
Paranemaan päin (S02E04)
Kotikäynti (S02E03)
další epizody (5)
1978 Tankki täyteen (TV seriál)
Totuuden hetki (S01E06)
Lauantai-illan huumaa (S01E05)
Murtovarkaus (S01E04)
další epizody (6)
1975 Hello Hello Hello (TV seriál)

Dokumentární

1987 Ari Vatanen: The Lives of a Rally Driver

TV pořady

1981 Ollaan kuin kotonanne (TV pořad)
1979 Parempi myöhään (TV pořad)
1976 Iltalintu (TV pořad)

Střihačská filmografie

TV seriály

1991 Pakanamaan kartta (TV seriál)

Host

TV pořady

2009 Puoli seitsemän (TV pořad)
2007 Mansikkapaikka (TV pořad)
2005 Viihdevuodet (TV pořad)
2004 Arto Nyberg (TV pořad)
Muisti palaa pohjaan (TV pořad)
2003 Vaarallinen risteys (TV pořad)
2002 Hyppönen Enbuske Experience (TV pořad)
1999 Punainen lanka (TV pořad)
1998 Thilia Thalia (TV pořad)
Uutisvuoto (TV pořad)
1996 Paluu Timbuktuun (TV pořad)
1992 HPR (TV pořad)
1991 Nyhjää tyhjästä (TV pořad)
1988 Hardwick (TV pořad)
1976 Dizzy Gillespie Helsingissä (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky